You are here:: Galeri Berita Latest Sambutan Hari Guru 2017

Sambutan Hari Guru 2017

E-mail Cetak PDF
25 Mei – Sambutan Hari Guru 2017 telah diadakan bersama-sama para pelajar dan guru di Dewan SRI Ibnu Nafis bagi meraikan jasa guru-guru SRI Ibnu Nafis yang telah sepanjang tahun menyumbang keringat dalam berusaha mendidik pelajar-pelajar SRI Ibnu Nafis dalam memperoleh kecemerlangan dan kejayaan sama ada dalam akademik, kokurikulum dan sahsiah.

alt

Sambutan diserikan dengan pelbagai persembahan yang telah disampaikan oleh murid dan yang lebih memeriahkan majlis lagi apabila guru-guru juga turut memberikan persembahan mereka.

alt

Beberepa anugerah turut diberikan kepada para guru yang mempamerkan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran.

alt

Para pelajar membawa pelbagai juadah dan hadiah bagi meraikan guru yang mereka sayangi. Semoga guru-guru SRI Ibnu Nafis terus menabur bakti kepada anak didik kita.